samilvakfi.org.tr alan adlı internet sitesi (“Site”) Şamil Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından işletilmektedir.

Sitede ayrıca üçüncü taraf çerezlerin indirilmesine izin verilir. Söz konusu içeriği barındıran bir sayfayı ziyaret ettiğinizde, bu internet sitelerinden gelen çerezler karşınıza çıkabilir. Bu düğmelerden birine tıkladığınızda, içeriği paylaşmayı seçtiğiniz hizmet tarafından bir çerez yüklenebilir. Bu üçüncü taraf çerezler, kontrolümüz altında değildir. Kullanımları hakkında daha fazla bilgi için lütfen ilgili üçüncü tarafın internet sitesini ziyaret ediniz. Site, Google Analytics çerezlerini kullanır. Bu çerezler tarafından toplanan bilgiler, gizlilik uygulamalarına uygun olarak ABD’deki sunuculara Google tarafından aktarılacak ve depolanacaktır. Google’ın gizlilik uygulamaları ve bunların Google Analytics’e nasıl uygulandığı hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin:
• Google Analytics gizliliğe genel bakış https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=tr
• Google Analytics kapsamı dışında kalma https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=tr

4. Veri Sahibi Olarak Haklarınız Nelerdir?

Kanun’un 11. maddesinde belirtilen haklarınızı kullanmak için, kimliğinizi tespit etmeye yarayan gerekli bilgiler ile Kanun’un 11. maddesinde belirtilen haklardan kullanmak istediğiniz hakkınıza yönelik açıklamalarınızı içeren talebinizi bize bizzat elden iletebilir, noter kanalıyla veya Kanun’da belirtilen diğer yöntemler ile gönderebilirsiniz.